Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 045-5740878
  • info@vdlaaradvies.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Van de Laar Financiële Dienstverlening is in oktober 2002 gestart met als doel een onafhankelijk advies te geven aan haar relaties.

Nadat Marcel van de Laar ruim 10 jaar ervaring heeft opgedaan in de financiële wereld, kwam hij erachter dat het werken bij een financiële instelling vaak leidt tot een éénzijdig en daarom niet onafhankelijk advies. Ook zijn er veel partijen die in hun adviezen gedreven worden door de provisies die zij uitgekeerd zullen krijgen en daarom niet goed luisteren naar wat de klant wil ... en juist de klant is de belangrijkste schakel in het advies!

Van de Laar Financiële Dienstverlening heeft met hypotheken de mogelijkheid om bij meer dan 12 financiële aanbieders een aanvraag neer te leggen, ook zijn er contacten met meer dan 10 aanbieders van verzekeringen, pensioenen etc. Op deze manier kunnen wij goed voor u vergelijken en bekijken welk(e) product(en) het beste bij u passen. Een onafhankelijk en eerlijk advies!

Vanaf 1 augustus 2012 is ook mevrouw Dianne L'Ortye-Habets werkzaam bij Van de Laar Financiële Dienstverlening. Dianne heeft ruim 14 jaar ervaring op het gebied van hoofdzakelijk verzekeringen. Zij is onze specialiste en aanspreekpunt voor schade afhandeling maar u kunt bij haar ook terecht voor vragen over inkomensverzekeringen, nieuwe verzekeringen en kredieten. 

Onze doelstelling is het om onze relaties de best mogelijke service te verlenen, een scherpe premie te bieden en een eerlijk en onafhankelijk verhaal te vertellen! 

Wij zijn dus Dianne en Marcel, een klein maar hierdoor wel persoonlijk en servicegericht kantoor. Baalt u ook van de grote banken/verzekeraars, wilt u te woord worden gestaan door iemand die u écht kent in plaats van een callcenter te moeten bellen, heeft u behoefte aan een 'luisterend oor' in de omgeving en niet aan een groot kantoor in de Randstad en wilt u onafhankelijk worden geadviseerd dan zit u bij ons kantoor goed!

Wij hopen u snel te mogen begroeten als nieuwe relatie van ons kantoor ... en bent u al relatie van ons kantoor, dan geniet u al van onze service en persoonlijke aandacht.