spaardiensten

Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 045-5740878
  • info@vdlaarwonen.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Hoe adviseren wij u over sparen en beleggen

Bij sparen en beleggen gaat het erom vermogen te vormen. En aangezien dat op tal van manieren kan, is het zaak heel zorgvuldig na te gaan welk doel u daarmee voor ogen hebt. Moet dat spaardoel op korte termijn behaald worden, een nieuwe auto bijvoorbeeld, dan zullen we eerder grijpen naar het traditionele sparen. Via spaarrekeningen of termijndeposito’s. Ligt het spaardoel verder weg, dan zullen we de oplossing wellicht eerder zoeken in beleggingsconstructies. En uiteraard zijn daar diverse combinaties van mogelijk. U leest er meer over bij het onderdeel sparen. 

Sparen gaat dus altijd vergezeld van een doel. Al is het doel simpelweg rendement te maken met geld dat "over" is. Altijd zullen we na moeten gaan welke methode in uw geval de voorkeur verdient.

Het is overigens niet zo dat de banken onderling nu zo vreselijk veel verschillen.
Wel verschillen de gehanteerde methodes van elkaar. En daaruit helpen wij u kiezen.

Onafhankelijk als wij zijn beschikken wij dan ook over ingangen bij meerdere banken en vermogensbeheerders. Dat maakt het vergelijken voor u een stuk prettiger.
We vragen de spaarrekening voor u aan, uw termijndeposito of uw beleggingsrekening, controleren de juistheid van de gegevens en blijven constant uw vaste aanspreekpunt.

Wilt u vrijblijvend advies over wat u met uw vermogen kunt doen, plan een afspraak en klik hier voor het maken van een afspraak. 


Actueel: Internetspaarrekening met 0,6% rente ... wilt u deze afsluiten neem dan contact met ons op.