Home

Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 045-5740878
  • info@vdlaarwonen.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Verhoging assurantiebelasting

Dankzij de initiatiefwet 'Banksparen' zijn voor consumenten de mogelijkheden om zelf te sparen voor de oude dag verder toegenomen. De initiatiefwet maakt het ook mogelijk om zelf te sparen voor het (in de toekomst) aflossen van een hypotheek. Goede voorstellen, die overigens wel sterk adviesgevoelig zijn. Maar wij zullen u graag helpen daar een juiste keuze uit te maken.

Om mensen op een breder terrein fiscaal gunstig te kunnen laten sparen was dekking nodig. Tijdens de behandeling van het wetsvoorstel werd besloten dat geld vrij te maken door de assurantiebelasting per 1 maart aanstaande te verhogen van 7 naar 7,5% 

Onlogisch
De beslissing om de assurantiebelasting te verhogen mag op zich wel onlogisch worden genoemd. Immers de verhoging treft alle mensen met een of meerdere vormen van schadeverzekeringen. Terwijl het voordeel van de wet alleen gunstig is voor mensen die gebruik gaan maken van dit 'banksparen'. 


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 12-02-2008. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.