Home

Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 045-5740878
  • info@vdlaarwonen.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Extra hypotheektools?

 Speciaal voor de hypotheekadviseur heeft DossierNet rekentools gebouwd die zonder enige twijfel voor extra hypotheekomzet zullen zorgen. Niet alleen kunnen uw eigen relaties, wanneer zij uw website bezoeken, nu diverse basisberekeningen zelf maken, het zijn bij uitstek ook geschikte middelen om nieuwe relaties naar uw website te trekken.

Commercieel
Daarbij, DossierNet zou DossierNet niet zijn, wanneer de nieuwe modules niet commercieel getint zouden zijn. Want iedere module is voorzien van een extra button 'stel een vraag'  waarmee bezoekers online vragen kunnen stellen. En van een button 'vraag een offerte'. Zowel de gestelde vragen als de offerteaanvragen worden direct via mail bij u afgeleverd. Zodta u het ijzer kunt smeden als het heet is.

Beschikbaar zijn:

  • benodigde hypotheek bestaande bouw (incl. dubbele lasten, overbrugging en eigen-woning-reserve)
  • benodigde hypotheek nieuwbouw (incl. berekening renteverlies en dubbele lasten)
  • is oversluiten interessant (incl. boeteberekening)

Proberen?
Neem een kijkje op onze demo op http://www.vandergeer.dossiernet-2.nl U vindt de hypotheektools linksboven bij de rode highlights ' hypotheekrekenen'

Uw huisstijl
DossierNet past de rekenmodules volledig aan aan de sfeer van uw eigen website. Buttons, koppen, kleuren, lettertypes, lettergroottes, de rekenmodules zullen een naadloos geheel gaan vormen met uw website.

Meer informatie?
Kijk op www.dossiernet.nl of bel met 024-3 886 998


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 24-01-2008. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.