Home

Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 045-5740878
  • info@vdlaarwonen.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Laatste uitbreidingen / verbeteringen

25-10-2007 Op de onderdelen waarmee consumenten een poliswijziging kunnen doorgeven, hebben wij nu (voor uw gemak) het emailadres toegevoegd. Bovendien wordt nu bij het onderdeel 'autopolis wijzigen' de actuele kilometerstand gevraagd. 

30-10-2007 Steeds meer verzekeraars stellen modules beschikbaar om online premies te berekenen of verzekeringen af te sluiten. De meeste van die modules worden aangeleverd als 'url' zodat u doorgaans kunt volstaan door achter 'type inhoud' voor de gewenste button in te voeren 'externe url'. Af en toe levert een verzekeraar ook haar modules aan met een html-code die er voor zorgt dat de module extra wordt opgeleukt met plaatjes of bewegende banners. Vanaf nu kunt u achter 'type inhoud' ook kiezen voor HTML-code. U kunt daar de volledige code in plakken, waarna de button de gewenste opmaak automatisch zal over nemen.

 


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 24-10-2007. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.