Home

Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 045-5740878
  • info@vdlaarwonen.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Teakhoutbeleggingen risicovol

Nu het Nederland economisch weer voor de wind gaat en de beurskoersen stijgen, blijkt ook het aantal risicovolle beleggingsfondsen ineens sterk toe te nemen. Peter Paul de Vries, directeur van de Vereniging van Effectenbezitters, zei zich zelfs grote zorgen te maken over de toename hiervan.
Hij sprak daar gisteren over in het televisieprogramma Buitenhof.

Teakhoutplantages
Met name sprak de Vries zijn zorgen uit over de toename van de beleggingen in groenfondsen waarmee wordt belegd in teakhoutplantages.  

Commentaar
Nu Nederland beschikt over een financiële waakhond, de Autoriteit Financiële Markten (AFM), zou het goed zijn wanneer die zich ook zou richten op het behartigen van de belangen van de kleine beleggers.  Want het verleden leert dat het steeds juist deze groep is, die steeds door dit soort 'fondsen' met 'droomrendementen' wordt benaderd.  En deze droomrendementen (niet zelden spreekt men over percentages van 15% of meer) zijn nu eenmaal zelden gebaseerd op de realiteit.


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 29-01-2007. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.