Home

Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 045-5740878
  • info@vdlaarwonen.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Helft vrouwen blijft slecht verzorgd achter

Elk jaar verliezen 55.000 mensen hun partner. En in bijna de helft van die gevallen (48%, NewcomResearch) valt het partnerpensioen bar tegen. Weduwen onder de 65 vallen gemiddeld 27% (CBS) terug in inkomen, met alle gevolgen van dien. En dan is er nog de grote groep gescheiden vrouwen, die niet of parttime werkt en daardoor geen of weinig pensioen opbouwt. Niemand wil het, maar het kan iedereen gebeuren en wat is er geregeld als je er onverwacht alleen voor komt te staan? Vrouwen denken daar veel te weinig over na. Daarom is er vanaf 2 december jl. een splinternieuw onderdeel toegevoegd aan www.pensioenkijker.nl: de Pensioenbeleving.

9 confronterende filmpjes
Verdeeld over 3 hoofdthema's komen in de Pensioenbeleving, Wonen, Leuke dingen doen en Er alleen voor staan aan bod. Dit zijn onderwerpen die meteen naar boven komen als je mensen ondervraagt over hun toekomstige Oude Dag. Ook als ze nog helemaal niet oud zijn. Want iedereen wil 'later' toch wel heel graag in zijn eigen huis kunnen blijven wonen, veel leuke dingen kunnen blijven (of eindelijk gaan) doen, ook als ze er onverwacht alleen voor komen te staan. En daar is nou eenmaal geld voor nodig. In 9 heldere filmpjes vertellen mensen hoe zij het hebben geregeld. Wat hebben ze goed gedaan? Wat hadden ze anders kunnen doen?

Elke maand te kort of niet
Via deze link kunt u de zeer informatieve filmpjes bekijken.
Daarna zult u ongetwijfeld vragen hebben. Over hoe alles mogelijk op u van toepassing is. Dat maakt stevig rekenwerk noodzakelijk. Maar dat doen we graag voor u.


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 11-12-2009. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.