Home

Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 045-5740878
  • info@vdlaarwonen.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Pensioenoverzichten gebundeld

Voor veel consumenten is het inzichtelijk krijgen en houden van de eigen pensioensituatie doorgaans een groot probleem. Want niet zelden wordt het geplande pensioeninkomen geleverd door verschillende pensioenfondsen. Met ieder zijn eigen manier van rekenen en presenteren. Ouderdomspensioen, nabestaandenpensioen, wezenpensioen, wel of niet geindexeerde pensioenen, pensioenen op kapitaalbasis of op rentebasis, prognoses, de mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos en daarmee volledig onoverzichtelijk.

Ontsluiting via internet
Deze maand is daarvoor nu de Stichting Pensioenregister opgericht, die tot doel heeft alle pensioengegevens via internet te ontsluiten. Mede daardoor kan straks iedereen online zien wat het pensioeninkomen straks zal zijn. Het systeem zou moeten starten in 2011.

Commentaar
Het is niet gezegd, dat dit een volledig overzicht zal gaan geven. Ook is allerminst zeker of de zo geplande overzichten voldoende duidelijk zullen zijn. Maar het zal zeker helpen meer inzicht te krijgen.


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 27-05-2008. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.