Home

Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 045-5740878
  • info@vdlaarwonen.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Inclusief: actualiteiten

Consumenten hebben meer vertrouwen in een website, naarmate ze kunnen zien of de gebruikte gegevens van recente datum zijn. Op grond daarvan zorgen wij er voor, dat iedere 2 tot 3 weken actualiteiten aan uw website worden toegevoegd.

 Zelf toevoegen?
Onze zorg is om uw website met regelmaat van nieuwe informatie te voorzien. Maar soms kan het zijn, dat u ook regionaal nieuws op uw website wilt plaatsen. Of bijzonderheden van uw eigen kantoor. Nieuwe medewerkers, verhuisplannen, akties, de mogelijkheden zijn legio.
Daarom kunt u bij een DossierNet-website onbeperkt ook zelf nieuwberichten toevoegen. U kunt het zelfs nog verfraaien met foto's van uw eigen voorkeur.

Nieuwsgierig?
Neem een kijkje op onze demo http://vandergeer.dossiernet-2.nl U vindt het laatste nieuws links, iets onder het midden, onder het kopje 'nieuws'  

De nieuwsvoorziening is standaard onderdeel van iedere DossierNet-website

Meer informatie?
Kijk op www.dossiernet.nl of bel met 024-3 886 998


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 24-01-2008. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.