Home

Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 045-5740878
  • info@vdlaarwonen.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

DossierNet-2 uitbreiding aanvraagformulieren

Ook al stellen steeds meer verzekeraars webmodules beschikbaar, waarmee consumenten via websites van het intermediair verzekeringen kunnen aanvragen, nog steeds verlopen de meeste aanvragen via 'aanvraagformulieren-met-handtekening'. In uw website hebt u die in digitale vorm beschikbaar.
Het zijn praktische hulpmiddelen, die enerzijds uw kosten helpen te verlagen, maar die anderzijds u de mogelijkheid geven uw relaties actief naar uw website te verwijzen.

Tip
Indien u daar de bewegende reclameteksten op aanpast kunt u tijdens dergelijke 'gestuurde bezoeken' consumenten actief naar andere (de commerciële) onderdelen van uw website verwijzen. 

Uitbreidingen
Om uw administratie compleet te kunnen maken hebben wij nu op alle aanvraagformulieren van de DossierNet-2-applicaties velden voor het burgerservicenummer en het e-mailadres van de aanvrager toegevoegd. 


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 12-01-2008. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.