Home

Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 045-5740878
  • info@vdlaarwonen.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Pensioenopbouw goedkoper?

De tweede kamer heeft 5 juli ingestemd met een wetsontwerp, dat het mogelijk moet maken het  opbouwen van pensioen niet alleen door verzekeraars te laten verzorgen, maar om dat tevens via geblokkeerde bankrekening bij de banken plaats te laten vinden. 
Omdat eerder werd verwacht, dat dit veel extra kosten met zich mee zou gaan brengen, werd overwogen de assurantiebelasting verder te verhogen. Bij nader inzien bleek dit niet nodig. Het voorstel van VVD en PvdA is bedoeld om de concurrentie te vergroten en daardoor de kosten te verlagen.

Commentaar
Onduidelijk is nog op welke manier en tegen welke kosten de banken dit terrein zullen gaan betreden. En op welke manier de verzekeraars tegen deze vergroting van de concurrentie zullen gaan reageren. Maar van ons als pensioenadviseurs mag u in ieder geval verwachten, dat wij de verschillende mogelijkheden straks nauwkeurig naast elkaar zullen (blijven) leggen.


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 06-07-2007. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.