Home

Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 045-5740878
  • info@vdlaarwonen.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Tandarts jongeren in pakket

De tandartscontrole voor volwassenen komt hoogstwaarschijnlijk niet in het basispakket van de zorgverzekering. Jongeren tussen de 18 en 22 kunnen straks echter wel op kosten van de verzekeraar naar de tandarts. Minister Ab Klink van Volksgezondheid zei 4 juli jl. positief te staan tegenover deze wens van een meerderheid van de Tweede Kamer.

In het regeeraccoord staat dat de tandartscontrole terugkeert in het basispakket, maar PvdA en CDA omarmden nu een voorstel van de tandartskoepel NMT, om in plaats daarvan de tandzorg voor jongeren te gaan vergoeden. Dan gaat het niet alleen om controle, maar ook om behandelingen. Ook de VVD schaarde zich achter dit idee.

PvdA en VDA willen daarnaast ook, dat het eigen risico van 150 euro straks niet gaat gelden voor de tandartszorg voor jongeren


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 05-07-2007. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.