Home

Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 045-5740878
  • info@vdlaarwonen.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Werken tot 65-e moet norm worden

Vanuit de overheid wordt er al langere tijd op gehamerd, dat de kosten van de 'vergrijzing' opgevangen moeten worden door onder meer langer te blijven werken. De Regiegroep GrijsWerkt heeft daar nu een extra aanbeveling over naar de bewindslieden van Sociale Zaken gestuurd.

De Groep doet onder meer de aanbeveling de levensloopregeling niet langer te gebruiken voor prepensioen. Ook loonkostenverhogende 'obstakels' als automatische periodieken zouden moeten verdwijnen.

Commentaar:
Ook al is volstrekt duidelijk, dat het financieren van de AOW in de toekomst moeilijker zal worden, de vraag is of het schrappen van een belangrijke toepassingsmogelijkheid van de levensloopregeling het juiste middel is. De levensloopregeling was immers bedoeld om zelf te kunnen bepalen wanneer er hoeveel gewerkt wordt? 


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 04-12-2007. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.