Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 045-5740878
  • info@vdlaarwonen.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

15-07-2021

WATERSCHADE

WATERSCHADE:

Beste relatie van ons kantoor ... wij vinden het heel spijtig en verdrietig dat klanten van ons kantoor getroffen zijn door de wateroverlast. De ene heeft relatief kleine schade maar bij een ander is nagenoeg een hele woning gertroffen door het water. Naast onze steun gaan wij u ook zo goed mogelijk helpen en begeleiden om de schade te verhalen. Maar wat kunt u alvast doen:

1. Meld de schade bij ons kantoor (voorkeur per mail)
2. U mag/moet alles doen om te zorgen dat de gevolgschade niet groter wordt, dus moet u een pomp huren of kopen dan doet u dit, een bouwdroger ook prima ... noodvoorzieningen treffen ook goed!
3. Maak zoveel mogelijk foto's van de gevolgschade in uw woning, dan hebben we te allen tijde bewijs.
4. Vraag offertes op om te bekijken wat de schade is, is de schade naar verwachting groter dan 2.500 euro dan zullen wij een expert gaan inschakelen om het schadebedrag te bepalen

Wij wensen u veel sterkte en kracht om de schade te herstellen en wij zullen alles in het werk stellen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en te begeleiden, maar begrijp dat u niet de enige zult zijn met een melding dus het kan allemaal heel even gaan duren…

Heeft u nog vragen dan stuur deze ook per mail in, zodat wij de telefoonlijn niet overbelast krijgen. Wij zullen z.s.m. reageren. 

Dianne en Marcel

Meer weten of persoonlijk advies?

Gegevens