Home

Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 045-5740878
  • info@vdlaarwonen.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Zorgaanvulling steeds belangrijker

Minister Schippers (Volksgezondheid) roept artsen en patiënten op om binnen een half jaar met bezuinigingsvoorstellen te komen voor het basispakket zorgverzekering. Positief daaraan is, dat de Minister nu eens niet met 'eigen wijsheid' het basispakket verder uitkleedt. Maar jammer is wel dat opnieuw deze basisdekking verder uitgehold zal gaan worden. Schippers wil deze kabinetsperiode dan ook absoluut 1,5 miljard op jaarbasis bezuinigen.

Beter worden
Wie ziek is zal graag beter willen worden. En de kosten daarvan dienen door de zorgverzekering gedragen te worden. De commotie die iedere keer weer ontstaat wanneer weer nieuwe bezuinigingen worden aangekondigd, maakt echter wel duidelijk, dat de kans om 'beter te worden' steeds meer afhankelijk gaat worden van de vraag voor welke ziektes of aandoeningen de basisverzekering nog dekking zal bieden. 

Aanvullende verzekering steeds belangrijker
Voor patienten die de 'pech' hebben geconfronteerd te worden met een 'niet standaard' kwaal of afwijking, zal het 'beter worden' straks steeds vaker afhankelijk zijn van de vraag of er een aanvullende zorgverzekering is, en met name ook welke dekking die biedt.  Meer dan ooit maakt dat het vergelijken op voorwaarden van groot belang.

  


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 12-02-2013. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.