Home

Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 045-5740878
  • info@vdlaarwonen.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Financials Beoordeeld

Het ene kantoor heeft er meer last van dan het andere. Maar dat bij verzekeraars en banken de performance soms sterk te wensen over laat is algemeen bekend. Foutgevoeligheid in polisafgifte, wachttijden en slechte bereikbaarheid zorgen er niet zelden voor, dat u de belangen van uw cliënten niet goed kunt behartigen.
Een snelle en correcte afwikkeling van dossiers is bij meerdere aanbieders dan ook zeker niet meer standaard. Sterker nog, het lijkt zelfs meer en meer afhankelijk te worden van de vraag of uw kantoor over goede persoonlijke contacten beschikt met (medewerkers van) de betrokken aanbieder. Een situatie die niet lijkt te verbeteren. Alle individuele verzoeken ten spijt.

Aan de andere kant zijn er gelukkig ook nog steeds verzekeraars die hun processen wel op orde hebben. Alleen is dat lang niet altijd en overal bekend.

Transparantie
Afgelopen maand hebben wij de website
www.financialsbeoordeeld.nl geintroduceerd, waarmee we al die informatie nu willen gaan bundelen en transparant maken. Zodat er met name bij 'slecht presterende' verzekeraars meer druk gaat ontstaan versneld werk te maken van het verbeteren hun processen. 
En zodat de 'andere' verzekeraars meer waardering krijgen voor hun klantvriendelijke houding. 
Het feit, dat de metingen doorlopend zijn zal bovendien laten zien welke verzekeraars daadwerkelijk werk maken van verbeteringen, maar zal tevens inzichtelijk maken welke verzekeraars bezig zijn 'af te glijden'.

Maak een beoordeling
Op de website kunt u d.m.v. het geven van 'prestatiecijfers' op diverse terreinen aangeven hoe u de werkmethodes van de verzekeraars ervaart. Daarbij kunt u er voor kiezen een verzekeraar een volledige beoordeling geven (duurt 30 seconden) of alleen een cijfer te geven voor één onderdeel. U kunt net zo veel en net zo vaak beoordelingen geven als u wilt. 
Bovendien kunt u toelichtingen meegeven. Zo uitgebreid als u zelf prettig vindt.

Bekijk de beoordelingen
De website verzamelt alle gegevens en maakt ze voor verzekeraars inzichtelijk als een 'gemiddeld performancecijfer'. Bovendien worden de gemiddelden ook nog eens per onderdeel uitgesplitst, zodat de verzekeraars goed na kunnen gaan op welke terreinen hun  performance te kort schiet. Anoniem uiteraard. Maar wel erg duidelijk. 

De 'goed' presterende verzekeraars zullen hun cijfers als een beloning zien voor hun klant- en vooral intermediairvriendelijke manier van werken.
Het feit echter, dat de aanbieders hun cijfers ook onderling vergeleken zien worden, zal voor de minder positief presterende aanbieders een stimulans zijn er nu echt iets aan te gaan doen. Temeer daar de uitkomsten van alle beoordelingen via de nieuwe consumentenportal www.zekerkiezen.nl ook aan consumenten ter inzage worden aangeboden.

Invloed
Het zal duidelijk zijn, dat een platform als Financialsbeoordeeld een grote stimulans zal vormen voor de positie van het onafhankelijke Intermediair. Zeker wanneer de aanbieders gaan merken, dat het Intermediair haar ervaringen gaat melden op Financials Beoordeeld.
Terwille van de zuiverheid willen we uitdrukkelijk bevestigen, dat op de website www.financialsbeoordeeld.nl niet zal worden geadverteerd en dat er geen enkele invloed zal zijn van de kant van de aanbieders. Het platform staat qua invoer van gegevens uitsluitend open voor het onafhankelijke Intermediair. En er zijn geen kosten aan verbonden.
Niet voor u als Intermediair en niet voor de aanbieders.

Fraudebewaking
Om een 100% zekerheid te kunnen garanderen over de uitkomsten is het uitsluitend mogelijk beoordelingen te geven vanaf e-mailadressen waarin de naam van het beoordelend kantoor voorkomt.
janssen33@hotmail.com zal daarom geen beoordeling kunnen geven, terwijl info@janssenfd.nl dat wel zal kunnen. Wij vertrouwen op uw begrip. 

Compliment of kritiek? Maak het duidelijk via www.financialsbeoordeeld.nl


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 02-04-2012. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.