Home

Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 045-5740878
  • info@vdlaarwonen.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

'Startwebsite' in ontwikkeling

De websites van DossierNet beschikken over een enorme hoeveelheid interactieve communicatiemiddelen.
Digitale schadeformulieren, machtigingen, opzegservice, waardemeters, rekentools, aanvraagformulieren, hypotheekcalculatoren, het zijn allemaal hulpmiddelen om uw relaties snel en consumentvriendelijk online van dienst te kunnen zijn. Of natuurlijk om aan extra omzet te werken.

Toch blijkt niet ieder kantoor die hulpmiddelen op dezelfde manier in te zetten of te gebruiken. Soms betekent dit, dat hulpmiddelen aanwezig zijn die in het geheel niet worden gebruikt. Wat op zich jammer is, aangezien de kosten ervan wel in uw abonnement zijn verweven.

Op grond daarvan zijn wij begonnen met de ontwikkeling van de startwebsite. Een prachtige website voor kantoren die niet meer willen dan een basis, maar wel met het CMS van DossierNet, zodat nog steeds alles toegevoegd kan worden dat u zelf wenst en gebruikt.
Nog steeds vol informatie, uiteraard een contactpagina, de mogelijkheid mutaties door te geven en natuurlijk ook met de zelf te programmeren banners, maar zonder alle andere modules.

Het zal u in staat stellen uw website voor de volle 100% aan te passen aan uw manier van werken. Wat nodig is, zal aanwezig zijn, wat u niet gebruikt wordt verwijderd. 
Het zal duidelijk zijn, dat u daardoor aanzienlijk op uw kosten zou kunnen besparen.

Verwachte beschikbaarheid februari 2012


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 01-12-2011. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.