Home

Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 045-5740878
  • info@vdlaarwonen.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Nieuwe pagina actuele hypotheekrentes

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan een totaal nieuwe pagina 'actuele hypotheekrentes'.
Het is een grafisch bijzonder fraai geheel geworden. Waarbij het accent uiteraard blijft liggen op de opgave van de percentages. Zoals u weet wordt dat door ons centraal actueel gehouden.

Belangrijker is echter, dat aan de nieuwe rentepagina standaard 3 extra buttons worden toegevoegd, die uw kansen op extra hypotheekomzet moeten vergroten.

  • Button 1 nodigt uit direct een offerte aan te vragen en koppelt aan de verkorte offerteaanvraag
  • Button 2 nodigt uit meer informatie op te vragen en koppelt aan de contactpagina
  • En button 3 nodigt uit zelf online een hypotheekberekening te maken. Maakt u gebruik van onze nieuwe hypotheekcombitool (geintegreerde berekening van de financieringsbehoefte, de haalbaarheid ervan en maandlasten), dan koppelt de button rechtstreeks daaraan, en anders koppelt de button direct aan de maximale hypotheekberekening.

Naar verwachting zal dit scherm half december gereed zijn. Wij zullen op uw website de schermen dan wisselen. En uiteraard is deze uitbreiding weer kosteloos.
 


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 01-12-2011. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.