Home

Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 045-5740878
  • info@vdlaarwonen.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Social media

Social media

Naast onze complete hypotheektool hebben we nog iets gerealiseerd. Vanaf heden kunt u bij ons aangeven of u een Twitter of Facebook link op uw website wilt hebben. Er zal dan een logo geplaatst worden waarachter wij de door u opgegeven link zullen plaatsen. Dit verzoek had ons al regelmatig bereikt en daarom hebben wij besloten om dit geheel kosteloos te realiseren. Zo kunt u uw relaties via social media nog meer op de hoogte houden.

Het enige wat u hoeft te doen is aan te geven waar u de logo’s geplaatst wilt hebben en met welke link. De rest doen wij voor u.

 

Goedkeuring AFM
Daarnaast hebben wij het 'AFM goedgekeurd' logo ontwikkeld. Neemt u eens een kijkje op http://visserendevries.dossiernet-2.nl. Door dit logo te plaatsen op uw site laat u uw relaties zien dat u geheel volgens de AFM normen actief bent. Wilt u dit logo ook op uw website geplaatst zien? Het enige dat u dan hoeft te doen is ons dit kenbaar te maken via
info@dossiernet.nl en ons de link naar uw AFM gegevens te mailen.
Ga hiervoor naar
http://www.afm.nl/nl/consumenten/vertrouwen/bedrijf_bekend.aspx en vul hier uw gegevens in. Klik vervolgens op de link achter uw kantoornaam. De url die dan getoond wordt bovenin uw browser, kunt u aan ons mailen. Dan zullen wij deze plaatsen op uw site.

En ook dit doen we graag voor u, geheel kosteloos!

 


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 26-09-2011. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.