Home

Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 045-5740878
  • info@vdlaarwonen.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Nieuwe hypotheektool sterk leadsgenererend

De afgelopen zomer hebben wij hard gewerkt aan een nieuwe hypotheektool, waarmee u nu heel eenvoudig het aantal hypotheekleads sterk kunt verhogen. Voor de makelaars onder u zal de tool zelfs het aantal verkooptransacties kunnen vergroten.

Rekenen
Binnen de tool kunnen consumenten via een expertsysteem een aantal gegevens invoeren waarna de tool direct en zeer nauwkeurig inzichtelijk maakt:

  1. Hoeveel hypotheek nodig is om die bepaalde woning aan te kunnen kopen (daarbij wordt volledig rekening gehouden met verbouwplannen, verhuiskosten en eigen geld).
  2. Hoeveel hypotheek eventueel extra nodig is indien een nog te verkopen eigen woning tijdelijk voor dubbele lasten zorgt
  3. Hoe de eigenwoningreserve voorgefinancierd moet worden
  4. Of deze financieringsbehoefte, met het oog op het inkomen, haalbaar is
  5. En welke netto maandlasten dat met zich meebrengt

Fraai rapport
Aansluitend kan de consument al die gegevens laten samenvatten in een fraai vormgegeven rapport, dat door het systeem automatisch naar hem gemaild wordt. Het rapport is niet alleen fraai om te zien, het is bovendien erg overtuigend.
Uiteraard draagt dat rapport uw logo.

U kunt de module uitgebreid uitproberen via deze link

Kopie voor u
Het rapport geeft consumenten weliswaar een goed beeld van de mogelijkheden, maar het is natuurlijk nog geen doortimmerd hypotheekadvies. Daarom wordt de consument overal in het rapport opgeroepen voor meer informatie met u contact op te nemen. En om deze consument goed te kunnen begeleiden ontvangt u van dat rapport dan ook direct een kopie in uw e-mailbox.

De module is voor u beschikbaar voor €385.00 per jaar (plus eenmalig € 175.00 om de module en de layout van het rapport aan te passen aan de stijl van uw website.)

U kunt de module bestellen via http://www.dossiernet.nl/page.php?id=3

 

 


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 26-09-2011. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.