Home

Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 045-5740878
  • info@vdlaarwonen.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Kredietcrisis-zorgen

Zeventig procent van de Nederlanders vreest dat de financiële crisis invloed heeft op de hoogte van het inkomen. Vooral mensen boven de 50 jaar zijn bezorgd, blijkt uit een enquête van TNS-Nipo in opdracht van het AD. Op zich niet verwonderlijk nu die laatste groep zijn eigen pensioentijd steeds dichterbij ziet komen.

Iets meer dan de helft van de respondenten heeft overigens vertrouwen in de aanpak van het kabinet.

Pensioenfondsen
Zes op de tien mensen tussen de 16 en de 40 maken zich zorgen over het inkomen, bij mensen boven die 50 is dit bijna tachtig procent. Dit komt mede doordat pensioenfondsen als gevolg van de kelderende beurskoersen in problemen zijn gekomen. Dat kan invloed hebben op de hoogte van het pensioen.

Gevaren
Door het AD geraadpleegde economen wijzen op de gevaren van het pessimisme. Dit zou invloed kunnen hebben op de bestedingen, wat weer gevolgen heeft voor de economie.

Iets minder dan de helft van de respondenten ziet Nederland graag uit de euro stappen. Een kleine meerderheid is bereid om Europa meer macht te geven om de crisis aan te kunnen pakken.


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 13-08-2011. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.