Home

Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 045-5740878
  • info@vdlaarwonen.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Algemene schademachtiging

Nu de plannen van Minister de Jager duidelijk gaan richting een volledig afschaffen van provisie op complexe producten, wordt het steeds belangrijker vooral ook op schadeterrein een goede band met uw klanten te onderhouden.

Polissen uit uw eigen portefeuille
Waar het gaat om schadebegeleiding voor polissen, die aan uw portefeuille toebehoren, zal dat geen probleem zijn. Uw klant zal u ongetwijfeld bellen wanneer er schade is. En de verzekeraars zullen u, als belangenbehartiger, zeker op de hoogte houden van de stand van zaken.

Andere polissen
Anders ligt het voor schades op polissen waarvoor u geen Intermediair bent. Wanneer uw klanten eenmaal weten, dat zij ook daarvoor uw hulp kunnen inroepen, zullen zij ongetwijfeld graag (op abonnementsbasis of via een urendeclaratie)  van uw onafhankelijke deskundigheid gebruik willen maken. Zonder machtiging zullen de betrokken verzekeraars echter niet makkelijk met u willen communiceren.

Machtiging
Op grond daarvan zal DossierNet voor u een digitaal formulier gaan ontwikkelen, waarmee uw klant u bij schade kan machtigen namens hem op te treden richting de betrokken verzekeraar.
Wij zullen dat formulier straks gaan toevoegen aan het onderdeel 'formulieren' dat u in Admin aantreft. En uiteraard zal ook dat weer kosteloos plaatsvinden.

Ook de algemene machtiging zal straks door u online van de noodzakelijke gegevens voorzien kunnen worden, waarna u het formulier ter ondertekening in de e-mailbox van uw klant kunt plaatsen.
Uiteraard kunt u het formulier ook straks toevoegen aan het onderdeel 'formulieren' op uw website.

Wij verwachten dat met name dit formulier zal kunnen bijdragen uw onafhankelijke positie te onderstrepen. 

Naar verwachting zal dit formulier medio november gereed zijn.


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 13-10-2010. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.