Home

Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 045-5740878
  • info@vdlaarwonen.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Ouderen bezorgd over financiële toekomst

Van de ouderen maakt 60 procent zich zorgen over zijn financiële toekomst. Dat blijkt uit een onlangs gepubliceerde peiling van onderzoeker Maurice de Hond onder 50-plussers.
Een groot deel (56 procent) vindt verder dat de rekening voor de financiële crisis vooral bij ouderen wordt gelegd.

Het onderzoek werd uitgevoerd onder negenhonderd 50-plussers. Dat gebeurde in opdracht van de nieuwe politieke partij OokU, die zaterdag een landelijke bijeenkomst in Hilversum houdt.

Het onderzoek maakt duidelijk, dat het inzicht krijgen in de eigen (toekomstige) financiële situatie niet eenvoudig is. Regelingen van de overheid spelen een rol, net als spaargeld, beleggingen, pensioen en lijfrentes.
Het is allerminst gezegd, dat 60% zich terecht zorgen maakt. Maar voor een deel daarvan zal die onrust mogelijk wel terecht kunnen zijn.

Wij beschikken over rekensoftware, waarmee dit inzicht op een heldere manier verkregen kan worden. Wilt u er gebruik van maken, dan gaan wij graag met u in gesprek. Belt u even?

 


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 28-09-2010. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.