Home

Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 045-5740878
  • info@vdlaarwonen.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Prijsdaling koopwoningen opnieuw kleiner

De prijzen van verkochte bestaande koopwoningen waren in juni gemiddeld 1,4 procent lager dan in juni vorig jaar. Vrijstaande woningen, die over het algemeen duurder zijn dan andere woningen, daalden met 3,4 procent het meest in prijs. De prijzen van de overige huizen daalden met 0,3 tot 1,6 procent.
Maar sinds begin dit jaar is de prijsdaling van koopwoningen geleidelijk aan kleiner geworden, aldus woensdag het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). 

Stijging
In een aantal provincies lijkt de prijsdaling inmiddels gestopt te zijn. In Friesland en Zeeland waren de prijzen zelfs al iets hoger dan een jaar eerder, in Friesland al voor de derde maand op rij. Ook in Groningen stegen de prijzen. En wel met 2,4%. En daarmee is Groningen op dit moment koploper. 

Meer verkopen
Ook het aantal verkopen zit weer in de lift, wat duidt op een beginnend herstel van de markt. Bijna elfduizend bestaande woningen wisselden in juni van eigenaar. Dat is ruim 10 procent meer dan in juni vorig jaar.


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 21-07-2010. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.