Home

Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 045-5740878
  • info@vdlaarwonen.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Uitslag enquete stap 2

Afgelopen maandag 14 december vond de tweede bespreking plaats.
De resultaten waren als volgt:

Praktisch
Team Concepts beschikt over een eigen 'inventarisatieformulier. De wens bestond om dit direct al via de website beschikbaar te hebben, zodat klanten, vooruitlopend op een hypotheekgesprek, alvast een beeld hebben van de omvang van de werkzaamheden.
Via 'Admin / formulieren / overig / eigen formulieren' is dit formulier geupload naar de DossierNet-server. Via 'Admin / beheer website / schermen' is nu een nieuw scherm toegevoegd aan 'formulieren', waarna bij 'type inhoud' het 'eigen formulier' is gekoppeld.

Aanmelden nieuwsbrieven / verzamelen emailadressen
Team Concepts heeft alle relaties inmiddels aangeschreven om de mailadressen verzameld te kunnen krijgen. Gevraagd is om de adressen op te geven via het 'aanmeldscherm nieuwsbrieven' zoals dat op de website is geplaatst. Om de communicatie daaromheen te kunnen stroomlijnen is voor Sandra een afzonderlijk mailadres aangemaakt. Via Admin / instellingen / emailnotificaties wordt nu bij 'aanmelding nieuwsbrief' dat nieuwe mailadres ingevoerd. Daardoor zal alleen Sandra de aanmeldingen te zien krijgen en worden de overige kantoorgenoten niet met overbodig mailverkeer belast.
Verder zal vanaf nu ook bij ieder contact gevraagd worden om het emailadres. Deze worden alle handmatig ingevoerd in een excel-bestand. 
Na 31 december zullen alle klanten die nog niet hebben gereageerd worden nagebeld, waarna half januari vanuit excel de adressen kunnen worden geimporteerd. Daarna kan begonnen worden met het regelmatig verzenden van nieuwsbrieven.

Voorstellen kantoor
Er blijkt behoefte te bestaan de bezoekers direct meer over de kwaliteit van het kantoor te vertellen. Daarvoor werd in eerste instantie de homepagina gebruikt. De veelheid aan tekst maakte alles een beetje onoverzichtelijk. Besloten is nu om in de home-tekst een linkje aan te brengen naar de gewenste pagina. Dat maakt de homepagina meer overzichtelijk terwijl toch het doel (meer informatie over de kwaliteit van het kantoor) wordt bereikt.
Dit wordt bereikt door in Admin eerst te gaan naar 'schermen' en daar met de rechtermuisknop te 'hangen' boven de groene pijl van de pagina 'over ons / wat doen we'. Klik dan op de rechtmuisknop en kies voor 'snelkoppeling kopiëren'. Kies dan in Admin voor het homescherm, selecteer de gewenste tekst, klik in de icoontjesbalk op het icoontje 'link invoegen' (het kettinkje onder 'lettertype' en kopieer de url van de gekozen pagina. Sla daarna de gewijzigde home-pagina op. 

Op korte termijn zal de pagina 'wie zijn we' verder worden aangepast.

Ook zal onder 'contact' een extra scherm worden aangemaakt waarop de drie kantoorgenoten zich met foto aan Limburg zullen voorstellen.

Hoger scoren bij Google
Inmiddels is gebleken dat Google de 'optimalisatievelden' niet meer uitleest. (Andere zoekmachines doen dat overigens nog wel.) De zoekmachines kijken sinds kort met name naar de 'paginatitel' en de tekstkoppen. Op grond daarvan is nu de paginatitel van de homepagina gewijzigd in 'Onafhankelijk hypotheekadvies in Echt, Limburg'. Het gevolg zal zijn, dat de zoekmachines deze pagina hoger zullen laten scoren zodra een consument als zoekargument in voert de woorden 'onafhankelijk', 'hypotheek', 'advies', 'hypotheekadvies', 'Echt' en 'Limburg'. Uiteraard wordt ook op combinaties van deze woorden gescoord. Het wachten is nu op het moment waarop Google deze nieuwe pagina geindexeerd heeft.
Overigens kan ieder scherm van uw website op deze manier extra ondersteuning krijgen van de zoekmachines.

Volgende informatieronde 11 januari 2010 


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 18-12-2009. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.