Home

Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 045-5740878
  • info@vdlaarwonen.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Koppelingen aan uw aanvraagmodules

Het DossierNet-CMS is zo gebouwd, dat vrijwel alle onderdelen van de website kunnen worden verwijderd, gewijzigd of worden uitgebreid.
In feite kan het intermediair dat allemaal zelf. En wie er even niet uitkomt krijgt uitgebreide ondersteuning van onze helpdesk.

Uw modules
Uw modules kunnen heel fraai gepresenteerd worden via de button 'Premies berekenen' die op iedere DossierNet-website aanwezig is. Want het uitklapveld achter die button heeft een onbeperkte mogelijkheid koppelingen op te nemen. 
Zijn uw modules niet al te breed? Dan kunnen ze fraai binnen het kader van de website worden gepresenteerd en blijft alle navigatie keurig in beeld. Zijn uw modules net iets breder? Dan kunnen ze simpelweg worden gepresenteerd in een nieuw bovenliggend venster. 

Klik hier voor een voorbeeld

Reclameteksten
Maar de mooiste combinaties worden bereikt, door de overal binnen een DossierNet-website aanwezige banners van toepasselijke reclameteksten te voorzien. Een van de sterke punten van een DossierNet-website.
Verwijst een tussenpersoon naar het schadeformulier op zijn website, dan kan de daar aanwezige banner verwijzen naar uw modules.  Poliswijziging doorgeven: reclame voor premievergelijkingen. Raadplegen actuele hypotheekrentes: reclame voor online inzage polisgegevens. De combinatiemogelijkheden zijn eindeloos. 
En juist dankzij die reclameteksten kan het intermediair zo zelf in belangrijke mate bepalen welke onderdelen van zijn website meer aandacht zouden moeten krijgen!

Uw modules en onze websites. Het zou een fraaie combinatie kunnen zijn.
Wij gaan dan ook graag met u in gesprek over een vorm van samenwerking.

Nodigt u ons uit?

Rien Eyzenga
DossierNet
T: 024-3 886 998
E: rien@dossiernet.nl

 


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 22-07-2009. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.