Home

Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 045-5740878
  • info@vdlaarwonen.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

E-mailmarketing zorgt voor meer klantcontact


Ongetwijfeld kent u ze: de klanten waar u zelden contact mee hebt. Vaak vormen ze zelfs de meerderheid van een portefeuille. Het zijn de klanten zonder schades, zonder autowijziging en zonder vragen. En soms is er dan zelfs langere tijd geen enkel contact.  

Concurrentie
Toch vragen andere aanbieders wel regelmatig de aandacht van uw klant. Via TV-reclame, via het bankafschrift, via advertenties, of via Google. En het is dan ook maar de vraag met wie uw klant contact zal opnemen voor zijn nieuwe hypotheek, een pensioenberekening of een premieofferte. Regelmatig contact is dus belangrijk. Maar hoe doen we dat?

E-mailmarketing
Uw eigen digitale nieuwsbrief. Volledig in uw eigen huisstijl. Een even eenvoudige als praktische methode. Actualiteiten, 'vakantie-onderwerpen', commercieel getinte boodschappen, juist de combinatie daarvan maken de digitale nieuwsbrief tot een makkelijk leesbaar geheel.  Met meer klantcontact en duidelijk meer omzetmogelijkheden.

Commercieel
Op iedere nieuwsbrief bepaalt u zelf welke onderwerpen u 'mee wilt nemen'. Het is een kwestie van aanvinken in de nieuws-database. DossierNet zorgt ervoor dat deze goed gevuld blijft. Met pakkende onderwerpen. Over hypotheken, pensioenen, kredietcrisis, woekerpolissen, alles van uw vakterrein.

Ieder bericht wordt na een paar regels 'afgekapt' met een 'lees verder', zodat uw nieuwsbrief erg overzichtelijk blijft.
Gelijktijdig plaatsen wij aan de onderkant van uw digitale nieuwsbrief de meest commerciële buttons van uw website. U kunt dat zelf aangeven. (actuele rentes, lijfrenteruimtemeter, premie berekenen etc.) Al die buttons maken vanaf de e-mailbox van uw klant rechtstreeks verbinding met uw website. Zo brengt u met iedere nieuwsbrief ook uw website weer onder de aandacht.

Responsmeting
En............. van iedere klik, die uw klant in uw nieuwsbrief maakt, krijgt u van ons een feilloze terugkoppeling. Wie heeft geklikt, op welk bericht of welke button, en wanneer. Met dergelijke informatie kunt u heel gericht aan marketing doen.

Kosten?
Om de kosten hoeft u het niet te laten. Want het aanmaken van uw eigen 'sjabloon' kost eenmalig slechts eur.275.00. En het gebruik niet meer dan eur.485.00 excl.BTW per jaar. In combinatie met een DossierNet website zelfs niet meer dan eur.285.00. Inclusief zo'n 24 nieuwsberichten per jaar. Voor dat bedrag kunt u bovendien jaarlijks 10000 (!) emailadressen van nieuws voorzien.

Meer informatie? Bel 024-3 886 998.


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 01-04-2009. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.